Qrendo ett litet men mycket kompetent IT-konsultbolag

Qrendo är ett IT-konsultföretag med spetskompetens inom våra kunskapsområden. Vi älskar att göra våra kunder nöjda och ser alltid våra kundrelationer som långsiktiga.
Bakgrund
Qrendo grundades 2016 och är ett oberoende IT-konsultbolag inriktat på försvar, finans och offentlig förvaltning. Flera av oss som jobbar på Qrendo har arbetat inom dessa områden i mer än 20 år, och vi har en djup kunskap som vi gärna delar med våra kunder.
Att veta när man vet något och att veta när man inte vet något - det är kunskap - Konfucius.

Våra tre grundpelare definierar Qrendos identitet  det präglar det vi gör och står för. 

  • Lyhördhet

    Det viktigaste för oss är att både vi och våra kunder går vinnande ur ett samarbete. Det blir därför viktigt att lyssna på kunden och leverera precis det kunden vill ha och behöver.

  • Kvalitet

    Vi lägger vår stolthet i att aldrig nöja oss förrän högsta kvalitet är uppnådd. För att ha hålla hög kvalitet i jobbet tror också vi att det är viktigt att en ha hög kvalitet i livet. Därför eftersträvar vi både kvalitet i arbete och privatliv för både kunder och medarbetare.

  • Integritet

    Vi jobbar ofta under säkerhetsmässigt känsliga förhållanden. För att säkerställa en positiv kundupplevelse och för att bygga tillit ställer vi mycket höga krav på vår integritet.