AI

Vi hjälper er att se möjligheterna med artificiell intelligens (AI) – boka en föreläsning för ert företag.

Artificiell Intelligens (AI) är ett hett ämne på allas läppar, men få vet hur man egentligen kan använda denna teknik och vilja möjligheter som finns. Oftast är det något som IT-avdelningen experimenterar med när det istället är något som hela verksamheten borde ägna sig åt.

Vad är AI egentligen?

Enkelt förklarat är AI ett annorlunda sätt att programmera på. I stället för att ge exakta instruktioner till datorn gällande vad den ska göra, så programmeras den istället till att förstå problemen på egen hand och därefter lösa dem.

AI är kort och gott allt från användning av råstyrkan i datorer för att automatisera små simpla saker, till övermänskliga färdigheter där stora datavolymer ofta finns med i bilden.

Skicka in en intresseanmälan för en föreläsning i grunderna för AI. Är ni redo?

AI i framtiden och vilka möjligheter det medför

De senaste årens framgångar inom AI verkar peka på en lysande framtid inom området, där datorer kommer att kunna ta över nästan alla uppgifter som den mänskliga kompetensen idag har överhand inom. Men är det verkligen sant?

Alla har hört talas om AI och de flesta vet att den nya tekniken kommer att spela stor roll i framtiden. Men nästan ingen vet vad man kan förvänta sig av denna teknik – och än mindre hur man kravställer utveckling eller upphandling av ett AI-system.

På Qrendo kan vi hjälpa er med denna komplexa, men väldigt intressanta uppgift. Vi går igenom de områden där dagens AI (främst deep learning) har varit framgångsrikt, men också de områden där AI har svårt att ge önskade resultat. Allt för att få en mer nyanserad bild av ”hypen” runt AI.

Spela videoklipp

Qrendo & AI

Alla har hört talas om Artificiell intelligens och de flesta vet att den nya tekniken kommer att spela stor roll i framtiden. Men nästan ingen vet vad man kan förvänta sig av tekniken, och än mindre hur man kravställer utveckling eller upphandling av ett AI-system. Vi hjälper dig med denna komplexa men väldigt intressanta uppgift. Boka in en föreläsning om AI för ert företag.

Välkommen att lära dig
grunderna i AI.

  • Utmaning: Förståelse av möjligheter och utmaningar med artificiell intelligens​
  • Lösning: Utbildningsinsats för möjligheterna för ert företag
  • Resultat: Förståelse för framtida strategier inom området AI

Kontakta oss idag

Skicka in en intresseanmälan för en föreläsning om artificiell intelligens (AI). Vi återkopplar till dig så fort vi kan.

Stäng meny